Infozuil voor gemeenten

De Infozuil is een digitaal billboard voor de presentatie van full-colour informatie. Een belangrijke functie van dit medium is de communicatie van de gemeente met haar inwoners.

Infozuil Nederland voorziet u als gemeente exclusieve zendtijd op een medium met groot bereik om lokale zaken te promoten. U kunt hierbij denken aan boodschappen van algemene aard (bijvoorbeeld paspoort aanvragen), boodschappen in geval van calamiteiten (bijvoorbeeld amber alert), aankondiging van evenementen en promotie van uw gemeente.

 

De voordelen

  • Snel en eenvoudig te actualiseren
  • Snel inzetbaar bij calimiteiten
  • Uitstekend medium voor citymarketing
  • Communicatiemedium voor de plaatselijke middenstand
  • Prioriteit voor het lokale bedrijfsleven
  • Communicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • En dit alles voor de gemeente budgetneutraal
Lokale functie

Naast de gemeenteberichten is er ruimte voor advertenties. Hierbij wordt prioriteit gegeven aan lokale bedrijven. De gemeente biedt op die manier het lokale bedrijfsleven een interessant en gewild platform.

Geen kosten voor de gemeente

De investering en de onderhoudskosten komen geheel voor rekening van Infozuil Nederland.

Locatie

De gemeente bepaalt, in overleg met Infozuil Nederland, waar de Infozuil geplaatst wordt. Dit kan zijn op invalswegen, pleinen, rotondes of ander prominentie plekken in de gemeente. De Infozuil is leverbaar in verschillende uitvoeringen, passend bij de wensen van u als gemeente. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina Infozuilen.

Wat is een Infozuil?

De Infozuil is een digitaal billboard met een full colour LED scherm en wordt door Infozuil Nederland geplaatst op belangrijke invalswegen of op prominente locaties in gemeenten. De Infozuil is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De afmeting van de Infozuil, de kleur van de Infozuil en de vormgeving van de Infozuil wordt afgestemd op de wensen van u als gemeente. Immers, de Infozuil moet een mooie eyecatcher zijn, passend in het straatbeeld van de gemeente.

Infozuil City Line

Infozuil Small City

Infozuil Small City - C (Combi scherm)

Infozuil Village - L

Infozuil Village - P

Infozuil Village - PC (Combi scherm)

Infozuil Maatwerk

Infozuil Maatwerk (Combi scherm)

Infozuil Touch/ No Touch

Wettelijke normen en milieu

Wettelijke normen

Onze ledschermen voldoen aan de strenge wettelijke optische en lichttechnische eisen gesteld in de NEN -12966 en deze zijn gevalideerd door de Nederlandse Overheid (Rijkswaterstaat).

Milieu

Het display bestaat uit milieuvriendelijke ultra bright LED-verlichting. Het energieverbruik is zeer laag. De INFOZUIL wordt gevoed met groene stroom. De ingebouwde lichtdimming is stroombesparend, doordat de lichtsterkte permanent wordt aangepast bij de sterkte van het omgevingslicht

Referenties

De eerste Infozuil werd in 2012 geplaatst in de gemeente Woerden. De zuil voldoet geheel aan de verwachtingen, zowel van de gemeente als de adverteerders. Bekijk het filmpje om te zien wat de gemeente Woerden u over haar ervaringen met de Infozuil vertelt.

Deze gemeenten gingen u voor!

Waarom Infozuil voor gemeenten?

Uitstekend medium voor citymarketing

Een opvallend welkom aan de bezoekers van de gemeente en een flexibel communicatiemedium dragen er toe bij dat uw gemeente gepresenteerd wordt als modern, eigentijds, vooruitstrevend.

Snel inzetbaar bij calamiteiten

Daardoor is het mogelijk direct te reageren op actuele situaties. U kunt daarbij denken aan verkeersomleidingen, Amber Alert etc. Binnen enkele minuten kan een Amber Alert geplaatst worden, omdat de Infozuil op afstand online wordt aangestuurd.

Communicatiemedium voor de plaatselijke middenstand

Ook winkeliers etc. hebben behoefte aan een flexibele mogelijkheid om tegen geringe kosten berichten door te geven aan hun doelgroep. De combinatie van advertenties in afwisseling met gemeenteberichten is en extra push voor deze bedrijven.

Geen kosten voor de gemeente

De investering en de onderhoudskosten komen geheel voor rekening van Infozuil Nederland.

Flexibel

De Infozuil LED schermen zijn snel en eenvoudig te actualiseren.

© 2024 Infozuil Nederland